Hem

Välkommen till din nya webbplats.

Välkommen till din nya webbplats! Du kan ändra denna sida genom att klicka på länken Redigera. För mer information om anpassning av din webbplatse kan du kolla in http://learn.wordpress.com/

De senaste inläggen

Just nu

Just nu Tar ödet mig inte dit jag vill Jag följer en väg som bär mig längre bort Just nu Tampas jag med känslor hit och dit Kanske jag en dag kan se allt riktigt klart Men nånstans inombords är jag nog rätt stolt Att jag klarar av många saker som jag tycker är svårtFortsätt läsa ”Just nu”

När dörren öppnas

När dörren öppnas Då finns jag här När dörren öppnas Då faller allt isär Ingen annan än bara jag Vet hur, vad jag vill ha I min ögon så kan du se Bilder av hur det e Åh kanske känna min smärta För det är ju ändå mitt hjärta Tiden den står still ibland SnällaFortsätt läsa ”När dörren öppnas”

Min vän det är du

Så nu kommer gråten igen Många timmar har gått Så här är det min vän Det är så här jag har mått Jag försöker fly mina tankar Åh allt jag hör är mitt hjärta som bankar Var finns du nu? När jag behöver dig Just nu är det inte så kul att vara mig ÖverFortsätt läsa ”Min vän det är du”

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.