Hem

Välkommen till din nya webbplats.

Välkommen till din nya webbplats! Du kan ändra denna sida genom att klicka på länken Redigera. För mer information om anpassning av din webbplatse kan du kolla in http://learn.wordpress.com/

De senaste inläggen

Sista dagen

Sista dagen har kommit Hur kan det vara så? Allt som är och har varit Är plötsligt ett hej då Jag vill inte vara där Men har jag något val Känns bättre att vara här Snälla snälla låt mig va kvar Jag tar mig ut på en resa Men jag kommer inte tillbaks Men detFortsätt läsa ”Sista dagen”

Undrens tid

Jag torkar tårarna det vet du Jag kan skratta det ser du Jag kan göra allt det där Bara du är här Om du håller mig hårt Då är inget konstigt eller svårt Jag bara följer strömmen Som jag har här i drömmen Undrens tid är inte förbi Fast ibland känns det så Du harFortsätt läsa ”Undrens tid”

För det är jag

Kan jag inte bara vara Full av harmoni Gå längs den vägen Som tar mig förbi Livet har en vana Att ta mig upp och ta mig ner Jag känner förvisso Att jag faktiskt kan le För det är jag Åh jag är bra Det är så det e I min egen evighet Jag harFortsätt läsa ”För det är jag”

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.